Ik zoek voor

een

in het aanbod

in

.

Of toon mij alles van

B-Rossen: kleuters

Naar aanleiding van dé gebeurtenis van het jaar 2020, de Ros Beiaardommegang op 24 mei, neemt de stad initiatief om een educatief project voor Dendermondse basisscholen op poten te zetten. B-Rossen voor het Ros!

KNAP, KNAPPER, KNAPTANDST

Jaag voor eens en altijd hét Dendermondse jeugdtrauma uit de wereld. Jouw kleuter hoeft immers geen schrik te hebben van deze LIEVE beschermers van de mooiste stad van West-Europa en omstreken. Schilder ze. Geef ze kleur. Versier ze met wol, bubbeltjesplastic of kroonkurken. Maak ze met andere woorden mooi, met alles wat je te pakken krijgt. Met deze schatjes knutselen de kleuters dat het een lieve lust is. De Dendermondse kartonnen knappe-knaptanden steek je snel en  gemakkelijk (zonder nietjes, lijm of andere hindernissen) in elkaar. En om het geheel helemaal af te maken, kan je een knaptandkleed maken van een oud geverfd of gebatikt laken.

Elk masker bestaat uit een kartonnen plaat van 100 x 150 cm waar je de verschillende onderdelen zelf uitduwt. Ze zijn een 100% Dendermondse creatie van “Goliart.be” en  drukdoenerij.be” en uitgelaserd bij “Fitthings”.

Een initiatief van de musea en bibliotheek i.s.m. CC Belgica, Erfgoedcel, Ros Beiaardsecretariaat, KASK en SAMWD.

Locatie:
Op school
Prijs:
2 euro per masker (per factuur aan de school)
Inschrijven:
vanaf 3 juni 2019 (bijbestellen tot 31 maart 2020) via www.rosbeiaard.be/brossen
Voorstellingen
02/09/201900u00
Organisator
Stedelijke Musea
Doelpubliek

Derde kleuterklas, Peuters en eerste kleuterklas, Tweede kleuterklas