Ik zoek voor

een

in het aanbod

in

.

Of toon mij alles van

BRUT – Villanella

* Er wordt een andere datum gezocht voor deze voorstelling *

Overleven in tijden van overkill

Het jonge gezelschap BRUT (Julie Delrue of Ilse de Koe) heet je welkom in de habitat van Margriet Van den Eynde. Margriet is een vrouw die graag deelt wat ze weet. Haar woonkamer is volledig behangen met kranten. Wanneer ze bezoek krijgt, vraagt ze zich luidop af of het wel de goede kant opgaat met de wereld. Hoe moeten we omgaan met die stroom informatie uit de wijde wereld die dagelijks op ons afkomt?

Mieren Slapen Nooit is een hartverwarmende, uitdagende voorstelling over het eeuwige gevecht tussen natuur en cultuur. Het is een theatervoorstelling over een vrouw die u graag wil vertellen wat ze weet. In een ongedwongen sfeer, grote mensen onder elkaar. Over collectieve zelfmoord bij inktvissen, het calorieverbruik van gemiddeld dansen en de andere dingen des levens. Maar vooral, over haar grootste passie: de natuur. “Dààr komt ge uzelf tegen”.

Mieren Slapen Nooit is een hartverwarmende, uitdagende voorstelling.

"Van een levendige les natuurkunde vervelt Mieren Slapen Nooit tot een drama over de menselijke natuur. Als het slot de achterwand openklapt op de wereld, regeert al lang niet meer het verstand, maar het mysterie van het leven. Het zwijgt, het ademt, het slokt Margriet helemaal op. Een meer dan aardig debuut." 
*** De Standaard (Wouter Hillaert)

"Een heerlijk humoristisch spel met veel inleving en een ontwapenende laconieke flair.  BRUT heeft zichzelf als missie opgesteld om 'ontroering door brute schoonheid' te brengen, en daarin zijn ze met deze rake productie cum laude geslaagd."
**** De Bond (Tuur Devens)

   
Locatie
Cultuurcentrum Belgica
Kerkstraat 24
9200 Dendermonde
Voorstellingen
23/03/202010u00
11u30
14u30
Organisator
Cultuurcentrum Belgica
Doelpubliek