Ik zoek voor

een

in het aanbod

in

.

Of toon mij alles van

Karandasj (2e gr So)

Muzikant Thomas Devos en fotograaf Jan Missotten uiten hun immense fascinatie voor Rusland in een hedendaagse muzikale reis.

Wat start als de ‘maiden voyage’ van een Vlaamse jongen naar Rusland om er zijn zielsverwante te ontmoeten, mondt uit in een donker omrand theaterconcert waar snoeiharde gitaaruithalen worden afgewisseld met breekbare momenten, Russische gezangen en mystiek-intrigerende beelden.

Karandasj dompelt je onder in het grootse, broeierige Rusland. Heerlijk muzikaal en scherp beeldend gaan de makers, 100 jaar na het uitbreken van de Russische Revolutie, op zoek naar de Russische ziel en ieders zoektocht naar een identiteit.

Een rockende zoektocht naar de Russische ziel. Een groots en mystiek theaterconcert met een gruizig randje waar snoeiharde gitaaruithalen worden afgewisseld met breekbare momenten, Russische gezangen, mystieke, intrigerende beelden en een live gezette tatoeage. 

 

Thomas Devos over Rusland:

“Rusland is voor mij romantisch, warm, mysterieus, wild, melancholisch, eerlijk en spontaan, geil, compromisloos, eten en drinken en dansen. Het is ook koppig, trots, onuitstaanbaar en een dramaqueen. Rusland stelt onze Westerse wereld en manier van leven in vraag terwijl het er zo dicht tegen aanleunt.

Wat zo fascinerend is aan Rusland is dat, ondanks de extreme controle van de maatschappij en een schijnbaar beperkte vrijheid van meningsuiting, je tegelijkertijd het gevoel hebt dat er zo veel mogelijk is, zoveel meer dan hier in ons brave landje. Heel contradictorisch maar prikkelend."

Prijs
€ 6 /lln
Locatie
CC Belgica
Kerkstraat 24
9200 Dendermonde
Voorstellingen
19/02/201914u00
Organisator
Cultuurcentrum Belgica
Doelpubliek

Tweede graad secundair onderwijs