Ik zoek voor

een

in het aanbod

in

.

Of toon mij alles van

Meurman & de Rudy

In STRETCH durven twee mensen groot dromen op een kleine oppervlakte. Samen dromen ze van gouden medailles in de acrobatische gymnastiek. Samen dromen ze van Rusland, hun turn-Walhalla. Ze oefenen, ze zweten, ze falen en staan weer op.

STRETCH is een choreografische slapstick voorstelling, een experiment in falen en weer opstaan, een kleine anekdote over twee mensen met grote dromen, een verhaal binnen de lijnen van de turnmat over liefde, vriendschap en al haar dagdagelijkse obstakels.

In STRETCH toveren twee mannen hun woonkamer om tot een turnmat, een vriendschap tot een evenwichtsoefening. Samen dromen ze van gouden medailles in de acrobatische gymnastiek. Al is de een te stijf en heeft de ander last van faalangst. Samen rekken, trekken en stretchen ze hun droom achterna.

www.meurmanenderudy.com/stretch

Van en met Bas Van den Bogaert, Jeroen D'hoop & Ruth Bruyneel.
Ontwerp en beeld Fran Van Gysegem, Sien Verstraeten.
Trailer Carl Theunis.
Wij bedanken FAMEUS, OC Luchtbal en Karolien Verlinden.

Meurman & de Rudy maakt kleine voorstellingen over grote onderwerpen voor al wie eeuwig jong is. Voor STRETCH bestaat Meurman & de Rudy uit Bas Van den Bogaert, Jeroen D'hoop en Ruth Bruyneel. Meurman & de Rudy is een alliantie van makers; de samenstelling breidt uit en verandert per voorstelling.

   
Locatie
Groene zaal
Kerkstraat 24
9200 Dendermonde
Voorstellingen
29/03/202211u30
14u30
31/03/202211u30
14u30
Organisator
Cultuurcentrum Belgica
Doelpubliek