Ik zoek voor

een

in het aanbod

in

.

Of toon mij alles van

Theaterkoffer van HETPALEIS

De Theaterkoffer van HETPALEIS is een kist van één kubieke meter die een minitheatertje, rekwisieten, afbeeldingen, verhalen, opdrachten en andere aan     theater verwante spullen herbergt. Deze koffer zorgt voor urenlang spel-, lees- en luisterplezier en is geschikt voor alle jaren van de lagere school. Voor studenten van de lerarenopleiding is het praktisch en concreet werkmateriaal.
Kinderen raken op een speelse manier vertrouwd met alles wat bij theater hoort.

Zij die in de klas met de theaterkoffer werken, weten nadien beter hoe een     voorstelling tot stand komt, hoe een theaterhuis georganiseerd is, wie er werkt en welke functie iedereen heeft. Het uitgangspunt van de Theaterkoffer is eerder theater kijken dan theater maken.

De bibliotheek heeft een ruim aanbod van educatieve materialen voor leerkrachten. Met een klassen- of lerarenkaart kunnen deze materialen gratis voor vier weken uitgeleend worden. U kan deze verlengen tot maximaal 12 weken, indien de koffers niet gereserveerd zijn voor een andere lener.

U kan de koffers reserveren via Mijn Bibliotheek/catalogus via https://dendermonde.bibliotheek.be/.

   
Contact
Bibliotheek, Kerkstraat 111 052-46 81 00 bibliotheek@dendermonde.be
Reserveren
Via het aanvraagformulier, te downloaden via de knop 'download lessenpakket', en versturen naar bibliotheek@dendermonde.be
Leeftijd
Vanaf 6 jaar
Voorstellingen
15/10/201909u00
Voorstellingen
15/10/201909u00
Voorstellingen
15/10/201909u00
Organisator
Bibliotheek
Doelpubliek

Derde graad lager onderwijs, Eerste graad lager onderwijs, Leerkrachten, Tweede graad lager onderwijs