Ik zoek voor

een

in het aanbod

in

.

Of toon mij alles van

Thema- en educatieve koffers voor kleuters en eerste graad basisschool

Leerkrachten zijn vaak op zoek naar boekjes om mee aan de slag te gaan in de klas.

De bibliotheek heeft een ruim aanbod van themakoffers voor leerkrachten uit het kleuteronderwijs en uit de eerste graad van de lagere school.

Via de online catalogus is het ruime aanbod eenvoudig te ontdekken. Geef het trefwoord ‘themakoffer’ in bovenaan in de zoekbalk en u vindt alle koffers per onderwerp en leeftijd. In elke koffer zitten 6 tot 15 boeken.

Van Sint tot Kerst, van Vaderdag tot Grootouders, Carnaval, Terug naar school, of vele andere. Meer dan 60 thema’s zijn er in het aanbod. Indien u een suggestie heeft voor een nieuw thema, laat het ons gerust weten via bibliotheek@dendermonde.be

Met een klas- of lerarenkaart kunnen deze koffers gratis voor vier weken uitgeleend worden. In elke koffer zitten 6 tot 15 boeken.

De bibliotheek heeft een ruim aanbod van educatieve materialen voor leerkrachten. Met een klassen- of lerarenkaart kunnen deze materialen gratis voor vier weken uitgeleend worden. U kan deze verlengen tot maximaal 12 weken, indien de koffers niet gereserveerd zijn voor een andere lener.

U kan de koffers reserveren via Mijn Bibliotheek/catalogus via https://dendermonde.bibliotheek.be/.

Contact
Bibliotheek, Kerkstraat 111 052-46 81 00 bibliotheek@dendermonde.be
Voorstellingen
15/10/201909u00
Organisator
Bibliotheek
Doelpubliek

Derde kleuterklas, Eerste graad lager onderwijs, Leerkrachten, Peuters en eerste kleuterklas, Tweede kleuterklas