Ik zoek voor

een

in het aanbod

in

.

Of toon mij alles van

Ziel (3e gr So)

De mens is met uitsterven bedreigd, dat weten we allemaal. Als er nu geen drastische maatregelen worden getroffen zal de menselijke soort volledig verdwijnen. Twee hersenspecialisten, voeren een baanbrekend onderzoek, waaruit blijkt dat we onze hersenactiviteiten kunnen controleren en sturen doormiddel van een door hen ontwikkelde medische module. Door een gerichte bestraling van de rechter hersenkwab wordt ons menselijk gedrag beïnvloedt, waardoor het eigenbelang ondergeschikt wordt aan het voortbestaan van ons aller moeder: de Aarde.

We zijn beland in een cruciaal stadium van het onderzoek. Na het testen op proefdieren zoals muizen, mollen en olifanten, zijn beide neurologen nu op zoek naar proefpersonen.

Dit experiment wordt het keerpunt in de menselijke geschiedenis. Wie is er bereid om tegen betaling deel te nemen?  Tot nog toe is het volledig ongevaarlijk en treden er geen noemenswaardige bijwerkingen op. Geef ons de kans u te overtuigen. En u geeft de mensheid de kans om te overleven.

Wie durft?
 

Prijs
€ 6/ lln
Locatie
CC Belgica | Belgica BiS
Kerkstraat 115
9200 Dendermonde
Voorstellingen
21/02/201910u00
14u00
Organisator
Cultuurcentrum Belgica
Doelpubliek

Derde graad secundair onderwijs